Horoskopski znakovi. Seks po horoskopu: Ko vam najviše odgovara 2019-02-04

Horoskopski znakovi Rating: 9,3/10 420 reviews

Seks po horoskopu: Ko vam najviše odgovara

horoskopski znakovi

Uspeva da održi brak čak je u stanju da preko mnogo toga pređe da bi ako ništa drugo ostavila privid harmonične porodice. Vaš privatni život ovaj će mjesec biti šaren. Horoskopski znaci Dvanaest znakova zodijaka su vrlo dobro poznati svima, međutim svaki znak poseduje svoju individualnost ispoljenu kroz vrline i slabosti. U isto vreme on je često prilično suptilna osoba u njegovom ponašanju i može da priđe ljudima i situacijama indirektno ako ne može da dobije ono što želi direktno. Prizemni Jarac podržava Ribe i pomaže im da se lakše snadju u realnom svetu i pravilno usmere svoje emocije, tako da je ovaj spoj prema astrološkom tumačenju veoma dobar i koristan za oba partnera.

Next

HOROSKOPSKI ZNAK STRELAC

horoskopski znakovi

Njihovi odnosi su prepuni strasti, ali najčešće ne traju dugo. Predsatvljamo listu najboljih i najlošijih u krevetu. Vodeni znak, kao škorpija i ribe, upravlja prvo osećanjima i potrebno mu je da se oseća sigurno pre nego Vas pusti blizu, kako bi izrazio svoja najdublja osećanja. Ono što kažu, zaista i misle. Nije preterano nežan ni zahtevan ali većina predstavnika ovog znaka su ipak patrijarhalni i posesivni i biraju suprugu koja na tihi način dominira. Škorpija Muškarac Škorpija Gotovo da nema Škorpije koji se nije oženio, možda čak i mlad.

Next

Razni zabavni astro tekstovi

horoskopski znakovi

Problem nastaje kada je rak suviše osetljiv, za svoje dobro, ili pokušava da preuzme sve probleme ovog sveta. Niži tip voli samo sebe, egoista, laže, i vara. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Pre braka veoma društena i nestašna u braku može da se i te kako smiri i bude privržena partneru. Ovan Ovan je impulsivan i pravdoljubiv ne podnosi prljavu igru , pa će na licu mesta, pritrčati u pomoć čoveku u nevolji, ma ko to bio. Device su vrlo osetljivi i nežni ljubavnici. Nekad je bolje jednostavno pričekati.

Next

Seks po horoskopu: Ko vam najviše odgovara

horoskopski znakovi

Ali rak ne pokušava da bude manipulator. I dalje šarmira, prijatan je, svi ga vole ali svoju suprugu najmanje primećuje. Rak je veoma snalažljiv i veoma dobro upravlja svojim vremenom i novcem. Vladajuća planeta Mesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu. Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i odani ljubavnici Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko kolena.


Next

Egipatski horoskopski znakovi

horoskopski znakovi

Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonama. Medjutim, ono što ih u većini slučajeva dosta dobro spaja je radoznali duh i sklonost ka sanjarenju. Kada neki posao treba da bude urađen, zavrnu rukave i vrlo uspešno ga završe. Rođeni desetoga imaju ličnost kornjača. Mada svako od nas je individua, i svako ima karakteristike više znakova, a uz to sve planete deluju na sve ljude, a ne samo vladaoci. Rakovi doživljavaju seks pre svega kao emotivno iskustvo. Ni tuđe greške ne prihvataju lako.

Next

Koji horoskopski znak je najbolji, a koji najgori u krevetu?

horoskopski znakovi

Biti uz njih velika je čast, ali i mač. Na taj način mnogi ljudi,koji ne mogu drugačije da objasne svoje ili tudje postupke,opravdavaju iste rečima zvezde su tako htele ili sudbina. Zemljane znakove Bik, Devica, Jarac karakteriše postupno predavanje i odlaganje seksualnih odnosa. Ono što najave i ispune. Niži tip se obično hvali, ali često je površan u svojim zamislima i ostaje sam u svojim ubeđenjima. Medjutim, postoje izuzeci koji pokazuju da, i pored mnogih neslaganja, ovakav spoj ipak uspeva da odoli mnogim teškoćama, prevazidje razlike i veza ipak opstane.

Next

Horoskopski znakovi po datumima

horoskopski znakovi

Niži tip sluša svoje nagone pa upada u nesrećne ljubavne veze, ostaje bez novca, društvo mu je nižeg intelektualnog nivoa od njegovog. Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja koji rak može razviti tokom života, ako tako izabere. Padaju pod teretom, ali tek ako je zaista pretežak. Oni su takođe mirni, diplomate i znaju kako treba da se bude suptilan i taktičan u svojim odnosima sa drugima. Kod njih sve jednostavno mora da bude iznad proseka. Obično su osobe rođene u ovom znaku mnogo voljene, jer su šarmantni i lako je družiti se sa njima.

Next

Koji horoskopski znak je najbolji, a koji najgori u krevetu?

horoskopski znakovi

Lavu treba mnogo ljubavi i pažnje. Ona mu se nekako podrazumeva a uglavnom vrlo mudro i intuitivno bira onu koja dugo neće shvatiti da je upala u klopku njegovog šarma koji se u braku gotovo i ne primećuje. Blizanci Njima nije važno da pruže partneru zadovoljstvo, važnije im je da su sami zadovoljeni. Velika je podrška partneru kada je njegova karijera u pitanju čak je ona ta koja po mnogim pitanjima vodi glavnu reč. Oba partnera su veoma senzitivne prirode, vežu ih i vode snažna osećanja. Mnogi strelci su veoma zainteresovani za filozofiju i ideje sveta i oni takođe vole dobar provod i da se zabavljaju. Kod vazdušnih znakova Blizanci, Vaga, Vodolija najvažnija je dobra komunikacija.

Next

Razni zabavni astro tekstovi

horoskopski znakovi

Problemi horoskopskog znaka: Zdravstveni problem viška kilograma, višak šećera u organizmu, jetra. Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Ljudi broja trinaest teško su dokučivi. Rak - karijera i novac Rak može biti jako uporan skoro koliko i osetljliv. Iz tog razloga ovaj par se ne čini naročito srećnim mada za njega ipak postoji nada da se uz prilagodjavanje i dovoljno volje Lav i Vodolija bolje upoznaju i približe jedno drugom. To sa zadovoljstvom prepušta supruzi Žena Rak Većini žena Rakova brak je imperativ pa mogu mlade da uđu u bračnu zajednicu koja onda postaje za njih prilično opterećujuća jer ne vole mnogo obaveze.

Next